Nu finns ny app för Shareville!

Shareville app

Shareville – nu i din iPhone

Nu kan alla våra Shareville-användare som har en iPhone hålla koll på sin portfölj och få sina notiser direkt i telefonen via vår nya app. (Du kan ladda ner den här).

Enklare att hålla koll

Den största fördelen med appen är att du som använder Shareville kan hålla koll på din portfölj utan att behöva logga in varje gång. Då syns förstås inte värdet, utan bara fördelningen och utvecklingen – precis så som andras portföljer visas.

En annan nyhet är att du kan aktivera notiser vid olika händelser, vilket gör att du snabbt får veta när det händer något som intresserar dig.

Alla funktioner finns

Allt du kan göra på Shareville via datorn, kan du också göra i appen. För att se dina pengar eller köpa och sälja aktier och fonder, behöver du vara inloggad på Nordnet. Allt annat kan du göra utan att behöva logga in, så länge du loggade in eller registrerade dig första gången du öppnade appen.

Du kan till exempel följa andra, skriva kommentarer, gå med i grupper och skapa egna grupper. Du kan förstås också hålla koll på alla våra topplistor, värdepapper och index.

Planer för en Android-app

Vi har valt att bygga en app i taget, för att kunna jobba fokuserat och effektivt. Nu när iPhone-appen är släppt, börjar Shareville-teamet jobba med en app för Android-telefoner. Det är svårt att säga hur lång tid det kommer att ta, men vi hoppas kunna släppa den innan sommaren.

Feedback och frågor

Vi vill gärna veta vad du tycker om appen, och om du undrar över något. Skicka gärna din feedback via feedbackformuläret i appen. Du hittar det näst lägst ner när du väljer Meny. Där hittar du också svaret på de vanligaste frågorna om Shareville. Du kan även lämna synpunkter och förbättringsförslag i kommentarsfältet nedan.

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer