Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet etablerar Private Banking- och tjänstepensionsservice i Malmö

Vi växer. Inte bara i antal kunder – utan också som företag. Nu bryter vi helt ny mark och etablerar kontor i Malmö, med fokus på Private Banking och tjänstepension.

Man kan väl säga att vi finns i hela Sverige redan idag, genom våra smarta digitala verktyg spelar det nämligen ingen roll var du bor. Däremot har vi märkt att vissa relationer blir bättre och mer långsiktiga när vi adderar den personliga kontakten.

Våra nya medarbetare i Malmö ska göra samma sak som mina kollegor i Stockholm och Göteborg. Sälja finansiella tjänster av hög kvalitet till låga kostnader. Skapa mervärde, med andra ord.

Ett Private Banking-erbjudande – utan onödiga avgifter

Vi har ett ganska unikt Private Banking-koncept. Det omfattar ett av marknadens bredaste och bästa placeringserbjudanden, personlig service, specialister inom pension och försäkring, partners inom skatt och juridik samt några av marknadens förmånligaste villkor. Till exempel bolån från 0,69 procent*.

För detta tar vi inga fasta avgifter. Vi tycker nämligen att det är helt orimligt att några av våra mest lojala och långsiktiga kunder ska drabbas genom årsavgifter och procent på kapitalet.

Service för dig som startar, utvecklar och driver företag

På samma sätt breddar vi vår service för företag. Med Nordnets nya verksamhet i Malmö blir det nu möjligt att erbjuda helhetslösningar med pensions- och försäkringslösningar för företagare och deras anställda. Vi vill vara närvarande för att starta upp, stötta och skapa intresse hos vore kunder. Det gör vi bättre på plats.

Med det sagt. Vi kommer att fortsätta utveckla de bästa digitala tjänsterna men vi ser att vissa kundgrupper även vill ha en personlig kontakt. Vår satsning på en kundupplevelse i världsklass för sparande och investeringar, kombinerat med ett oerhört brett utbud till låga priser är en stark utmanare till alla konkurrenter.

/Eva Trouin, Sverigechef Nordnet

Läs mer om Nordnet Private Banking

Boka ett möte i Malmö genom att ringa 08-506 377 00

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer