Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 93 – Aktiesparklubben Kvinnor med vuxna barn

Sparpodden gästas av vår nya Sparekonom

Sparpodden rullar vidare med mig och Nordnets kommunikationschef Johan Tidestad vid rodret. I detta avsnitt diskuteras bland annat barnsparande, aktiesparklubbar och pension. Gäst i avsnittet är Joakim Bornold, som inom kort kommer att ta över #sparpodden när han tillträder rollen som Nordnets nya sparekonom.

En ytterligare gäst i avsnittet är börsjournalisten Ulf Petersson från Dagens Industri som bjuder på analyser av sina tre favoritaktier på börsen just nu.

#Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du följa på Twitter här.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2015-08-19 17:34

Hej Sparpodden-vänner,

Den broschyr från Aktiespararna vi snackar om i podden hittar ni här: http://www.aktiespararna.se/upload/lar-dig-mer/Aktiesparklubb/Aktiesparklubb2009.pdf

Dokumentet innehåller en massa matnyttig information om hur man startar och driver en aktiesparklubb. En extra bonus är ett par konkreta tips kvinnor bör tänka på innan de engagerar sig i en aktiesparklubb 🙂

Hälsningar / Vikarie-Johan

Anonym
Anonym
2015-09-02 16:10

Hej Eva!
Du berättade för några Sparpoddar sedan om hur din son hade köpt olika aktier till sitt eget sparande. Du nämnde en amerikansk aktie som vad jag förstod handlade om TV-spel, bokstaven A fanns nog med men jag förstod inte vilket spelföretag som ni pratade om. Vill du vara vänlig och förtydliga det namnet för mig! Gärna genom att skicka det till mig via e-mail så att jag inte missar ditt svar. Tack på förhand.
Blåbäret på Shareville