Vanligaste frågorna till Private Banking just nu.

Private Bankings sparexperter besvarar månadens vanligaste frågor från er kunder. Vad undrar du över? Ring 010-583 37 00 eller skicka ett mejl till privatebanking@nordnet.se.

Vad innebär buntade notor?

Buntning innebär att flera order buntas ihop och att en istället för tre avräkningsnotor upprättas. Detta är bra för dig som gillar att skala in eller ut ett innehav under dagen. Buntning är viktigt för aktiva investerare, men vet du att det även ingår tre buntning i Private Bankings standardcourtage?

Tre bunt innebär att affärer som görs under samma dag, i samma värdepapper och i samma riktning buntas ihop till ett courtage. I Private Bankings standardcourtage ingår tre bunt för order på Stockholmsbörsen, Helsingforsbörsen, Oslobörsen, Oslo Axess och Köpenhamnsbörsen, med upp till tio kursnivåer på varje nota. För Spotlight Stock Market, First North, NGM och övriga utländska börser skapas en nota per order.

När kommer strömmande realtidskurser på hemsidan?

Det har redan kommit på vår nya hemsida! Har du inte kollat in det än så rekommenderar jag varmt att besöka nya Nordnet.

Jag vill köpa en av Nordnet Smarta Portföljer men får efter att ha svarat på alla frågor meddelandet ”Tyvärr kan vi inte rådge dig”. Hur köper jag fonden?

Nordnets Smarta Portföljer är utvecklade för att prestera bättre än traditionella fonder. Genom automatisk anpassning till marknaden får du ett smartare sparande. I likhet med Nordnet Smarta Portföljer är rådgivningsprocessen utvecklad för att ge dig rätt balans i ditt sparande. När du svarar på frågorna under rådgivningen säkerställs att du får en rekommendation som passar just dig. Baserat på dina svar är det därför inte säkert att Nordnet Smarta Portföljer passar din profil.

För att förenkla för dig som kund är portföljerna paketerade som vanliga fonder. Du hittar mer information och startar rådgivningen här.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer