Hoppa till huvudinnehållet

Till salu: Komplett tjänstepension utan onödiga avgifter

Vår samarbetspartner Bliwa gick i dagarna ut med en pressrelease där de berättar om sin nya rehabiliteringsförsäkring. En försäkring vars syfte är att få tillbaka sjukskrivna medarbetare i arbete så snabbt som möjligt. Genom rehabilitering. Bra för medarbetaren och bra för arbetsgivaren.

Vi var faktiskt delaktiga när Bliwa utvecklade och lanserade den här försäkringen. Det ligger oss nämligen mycket varmt om hjärtat att förenkla och förbättra förutsättningarna för våra kunder. Och där spelar rehabilitering förstås en viktig roll.

Ett sparande och trygghet

Jag märker att många felaktigt tror att en tjänstepension bara är ett sparande. Det stämmer ju inte. Sparandet är basen och det kommer vara en del av din månadslön när du inte längre arbetar. Men sparandet kommer inte försörja dig om du råkar ut för en olycka eller om du blir långvarigt sjukskriven. Och det kommer heller inte att vara tillräckligt för din familj om du skulle avlida.

Därför erbjuder de flesta attraktiva arbetsgivare också flera riskförsäkringar – som skapar trygghet om något oförutsett skulle hända – sjukdom, olycksfall eller dödsfall.

En halv miljon skäl att titta närmare på oss

Jag törs nästan lova att du får mest pension för pengarna hos oss. Vi tar inte ut några onödiga avgifter från sparandet, så som många andra aktörer gör. Skillnaden blir lätt en halv miljon kronor – enligt det här exemplet. Dessutom samarbetar vi med Bliwa, ett kundägt schysst försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga försäkringar till låga kostnader.

Ganska självklart att vi funnit varandra, eller hur?

Som företagare är din tid dyrbar – det vet vi. Om du hör av dig till oss lovar vi att arbeta snabbt för att du ska komma igång med företagets tjänstepension. Lämna bara dina uppgifter här, så tar vi det därifrån.

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

 

Mer om:

Flytt av pension

Tjänstepension

 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer