Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 95 – Tesla, terminer och dödskors

Bästa och sämsta månad att äga aktier

I avsnitt 95 gästas #sparpodden med Eva Trouin och Johan Tidestad återigen av aktieexperten Peter Benson. Gänget snackar sig igenom Tesla, börsens dödskors och avslöjar även vilka månader som historiskt varit de bästa respektive sämsta att äga aktier.

Som vanligt får frågor från lyssnarna stort utrymme i programmet. Med H&M som exempel ges i avsnittet en inblick i hur man analyserar aktier, och gänget kommer med tips på hur man kan skydda sin portfölj i oroliga börstider.

#Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du följa på Twitter här.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
5 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2015-09-03 10:31

Okej, det här har ingenting med blogginlägget att göra, MEN, kommer ni ihåg GÅNG-PÅ-GÅNG-PÅ-GÅNG? Jag har hittat en modell för att på 5 månaders sikt bygga upp en inkomst på 100.000kr/mån. Det som krävs är: 1. Startkapital på 25.000 (under 3 månader, första månaden krävs ca 5.000kr). 2. Hitta en sponsor för ett MLM-företag med rätt förutsättningar (förslagsvis den som visade modellen 😉 ). 3. Disiplin (du ska hitta 2 personer varje månad som också vill tjäna 100.000kr/mån, enligt statistiken är 1 av 10 intresserade och därför bör du visa modellen för 20 st varje månad). 4. Lev som du… Läs mer »

Anonym
Anonym
2015-09-03 15:31

Tog ni med den aviserade nyemissionen i värderingen av Tesla?

Anonym
Anonym
2015-09-03 19:10

Hej, jag skulle vilja att ni i nästa podavsnitt gör en översiktlig genomgång av det ekonomiska läget i världens olika kontinent. Och hur ser det ut i Kinas ekonomi? Är den lika dålig som börsen är för tillfället? Hur ser de makroekonomiska trenderna ut?

Tack för en fortsatt bra pod!

Anonym
Anonym
2015-09-04 10:56

Hej
Vad Johan Tidestad pratar fort i podden. Du kan sänka farten 🙂 Är det för chefen är med i programmet, vill vissa att man kan skynda på 🙂 Tack för en bra podd

Tycker det var väldigt bra med exempel med H&M. Men tycker ni att det är bra tillfälle köpa in aktien?