Hoppa till huvudinnehållet

#sparpodden special – Günther Mårder möter Jan Olsson

I detta avsnitt av #sparpodden special får ni möta Jan Olsson, VD för Deutsche Bank i Norden. Jan är ansvarig för Deutsche Banks företagsaffärer i Norden och har lång erfarenhet från det området. Här intervjuas han av Nordnets tidigare sparekonom Gunther Mårder. Jan berättar bland annat om sina bästa karriärtips, hur man arbetar med investment banking och hur dagens marknadsläge för företagsförvärv ser ut.

#Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Hälsningar

Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du följa på Twitter här

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer