Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden special – Günther Mårder möter Erik Lidén

Först ut i ett av många kommande avsnitt av #sparpodden-möter är Erik Lidén, den tidigare doktoranden inom ekonomi vid Handelshögskolan i Göteborg som idag driver fondbolaget Insiderfonder. Här får nu lyssna till när vår tidigare sparekonom Günther Mårder intervjuar honom angående hans bakgrund, hur förvaltningsmodellen som Insiderfonder investerar efter fungerar och varför den är framgångsrik. Förvaltningsmodellen är unik i sitt slag och baseras på hur insider i bolagen genomför sina aktieaffärer.

Veckans avsnitt av #sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Hälsningar,

Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du följa på Twitter här

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2015-06-19 12:05

Tacksam diskussion kring substansvärde och substansrabatt. Vad ska man som aktiesparare tänka på om man funderar på att köpa investmentbolag?