Hoppa till huvudinnehållet

#sparpodden special – Günther Mårder möter Angelica Alm

I det här avsnittet av #sparpodden special från ni möta Angelica Alm som intervjuas av vår tidigare sparekonom Günther Mårder. Angelica berättar om hur hon gick tillväga för att vända ett slösande beteende till ett sparande, hur hennes stora intresse för den finansiella marknaderna startade och varför hon valde att ta steget till att bli egen företagare.

Ni som besökte årets upplaga av Nordnet Live kanske känner igen Angelica då hon medverkade som gäst och berättade om sin portfölj som ni kan följa på Shareville här. Jag har även tidigare gjort en intervju med Angelica Alm här på Nordnetbloggen. Den kan du läsa här: “Så gör Angelica Alm för att nå miljonmålet”.

#Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Hälsningar

Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du följa på Twitter här

 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer