Hoppa till huvudinnehållet
Den webbläsare du använder stöds inte längre. Klicka här för att se vilka rekommenderade webbläsare som stöds.

#sparpodden special – Günther Mårder möter Angelica Alm

I det här avsnittet av #sparpodden special från ni möta Angelica Alm som intervjuas av vår tidigare sparekonom Günther Mårder. Angelica berättar om hur hon gick tillväga för att vända ett slösande beteende till ett sparande, hur hennes stora intresse för den finansiella marknaderna startade och varför hon valde att ta steget till att bli egen företagare.

Ni som besökte årets upplaga av Nordnet Live kanske känner igen Angelica då hon medverkade som gäst och berättade om sin portfölj som ni kan följa på Shareville här. Jag har även tidigare gjort en intervju med Angelica Alm här på Nordnetbloggen. Den kan du läsa här: “Så gör Angelica Alm för att nå miljonmålet”.

#Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Hälsningar

Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du följa på Twitter här

 

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer