Hoppa till huvudinnehållet

#sparpodden special – Gunther Mårder möter Johan Thorén

Trots att det sista avsnittet med Günther och Jan spelats in i förra veckans avsnitt som sändes live i Almedalen fortsätter #sparpodden i gammal god ordning med förinspelade avsnitt. Här får ni lyssna till när Günther Mårder möter Johan Thorén, förvaltningschef på Strand Kapitalförvaltnings. Johan är utbildad civilekonom, har en politiskt bakgrund och mer än 25 års erfarenhet från den finansiella marknaden. Dessutom har han förekommit i ett tidigare avsnitt av #sparpodden. Idag är han ansvarig för en småbolagsfond och just småbolag är något som anses både intressant och spännande men därmed mer riskfyllt. Här berättar han vilka faktorer som han anser är viktigast när man analyserar småbolag och förklarar hur han valt ut sina innehav.

#Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Hälsningar

Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du följa på Twitter här

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer