Premiär för nya Nordnetbloggen

Idag lanserar vi nya Nordnetbloggen. På plattformen har vi samlat allt innehåll vi producerar kring sparande och investeringar, och vi hoppas att bloggen ska bli en utgångspunkt för dig som vill ha vägledning och inspiration när det gäller placeringar.

Den första versionen av Nordnetbloggen lanserades för nästan fem år sedan och har fått mycket positiv feedback och många läsare. Med den nya versionen har vi satsat på en mer läsarvänlig design som går i linje med den grafiska profil vi använder för att bygga vår nya webb. Vi har också utökat innehållstyperna – på gamla bloggen fokuserade vi på textartiklar, medan vi på nya bloggen förutom artiklar också publicerar poddar och videomaterial. Vi har förbättrat sökfunktionen och byggt en startsida och navigering som vi tror kommer att ge er en bättre överblick. Den nya bloggen är dessutom responsiv och fungerar på alla enheter såsom mobil, surfplattor och dator. Sist men inte minst har vi på bloggen samlat några av de i mitt tycke mest spännande profilerna inom sparandeområdet, som kommer att bidra med innehåll för att göra dina investeringar roligare och mer lönsamma.

Nya Nordnetbloggen är ett av många nya initiativ från Nordnet med det gemensamma målet att skapa världens bästa kundupplevelse för sparande och investeringar. Vi har tidigare annonserat ett samarbete kring artificiell intelligens samt att vi inom kort lanserar möjlighet för våra kunder att swisha pengar till sina konton. Vi bedriver ett intensivt arbete med att utveckla vår nya webb och app, samtidigt som vi också designar en tjänst inom robotrådgivning vilken vi kommer att presentera inom kort.

Hoppas att ni gillar nya Nordnetbloggen. Hör gärna av er med kommentarer eller förslag på förbättringar i fältet nedan eller på twitter @evanordnet.

/ Eva Trouin

Eva Trouin
Eva Trouin
Fd. Sverigechef Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-08-29 00:08

Snyggt! Kul att se Nordnet kliver in i nästa steg i den digitala utvecklingen. Detta kommer bli riktigt roligt att följa.