Hoppa till huvudinnehållet

Portföljuppdatering – Innehav

Hej!

Min tanke är att jag ska använda Nordnetbloggen för mina portföljuppdateringar där jag framförallt gör en uppdatering när mina innehav i portföljen ändras samt min månatliga uppdatering om portföljens utveckling – så jag tänkte att vi kunde börja idag.

I min portfölj hittar vi East Capital Explorer, ett investmentbolag vilket jag skrivit om här, GS Sweden AB som tillverkar nanosattelliter, Lucara Diamond AB, Saniona AB samt Swedish Match AB. Fördelningen i portföljen ser ut enligt diagrammet ovan.

Som det ser ut nu är jag nöjd över min fördelning i branscher men jag är inte alls nöjd över East Capitals utveckling, det är möjligt att jag byter ut dem mot investmentsbolagens motsats Melker Schörling (motsats som i att ECEX har stor substansrabatt medan MSABs pris överstiger substansvärdet) som faktiskt var den första aktien jag köpte någonsin. Min strategi går ju som bekant inte ut på att sprida riskerna utan att hålla mig ordentligt uppdaterad i de innehav jag har, mer om det kan ni läsa i Nordnets intervju med mig här.

Tills jag återkommer med portföljens utveckling kan ni följa mig på Shareville här och kika in på min egna blogg Mina Affärer.

Happy trading!

/A

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer