Hoppa till huvudinnehållet

Pensionsbolagets orimliga avgifter fick tradern att dra

Inga avgifter, service i toppklass och ett av marknadens främsta placeringserbjudanden. Vi bjöd in Robert Tovi, trader, för ett samtal om möjligheter och knasigheter i pensionsmarknaden.

Robert intygar det som allt fler får upp ögonen för. Att det är ganska enkelt att flytta och att man har mycket att vinna på att göra just det.

Om du vet vad du har kan du välja att flytta direkt – och blanketter för det hittar du längre ner på den här sidan.

Men för de allra flesta är pensionskonton och sparanden fortfarande en djungel av bolag, siffror och avgifter. Beställ en gratis pensionssammanställning så får du veta vad du har och om du kan flytta. Sammanställningen kostar ingenting och du förbinder dig inte till något.

Kolla om du kan flytta

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-11-01 11:48

Du tycker inte det riskerar bli litet märkligt när det går upp för lyssnaren att detta är Nordnets Sverigechefs man?

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2017-11-01 11:50

Sorry, blandade ihop era roller, du är Sverigechef, Carina är COO. Rätt ska vara rätt