Nyhet! Nu kan du swisha till ditt sparande

Från och med idag har du som är kund hos oss, möjlighet att swisha direkt till ditt konto hos Nordnet. Swish behöver ingen närmare presentation, och det är ju det som är så finurligt.

Istället för att krångla med dosor, koder och transaktionstider skickar du pengar från ditt vanliga bankkonto till ditt konto hos oss. Överföringen sker i realtid kostar inte dig som användare en krona. Precis som det ska vara.

Kom igång redan idag

Som kund hos oss ingår Swish. Allt du behöver göra är att logga in på Nordnet BETA och klicka på “Sätt in pengar” uppe i högre hörnet. Det är enkelt och tar bara någon minut.

Med det sagt är det bara att börja. Använd Swish när du ska föra över pengar från ditt bankkonto till oss, när du får lön och snabbt vill sätta av några hundralappar – eller när du upptäcker en IPO och måste agera SNABBT.

Kort sagt, när som helst.

Ett litet steg för människan men ett stort för branschen

Vi vill inte att våra kunder ska rätta sig efter våra lösningar, utan skapa lösningar för det våra kunder behöver. Det är detta som är kärnan i att vi (och förhoppningsvis ni!) gillar den här nya funktionen så mycket. Vi tar helt enkelt vårt komplexa bank-, sparande- och pensionspaket och flyttar det lite, lite närmare er – alla våra kunder.

Vi blir lite enklare och lite mer integrerade i vardagen.

Allt du behöver på nordnet.se/swish

den här sidan har vi samlat allt du behöver veta om Nordnet och Swish. Vi visar hur du kommer igång och svarar på de vanligaste frågor.

Vi hörs!

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Kort om Swish

Swish har de senaste åren vuxit snabbt och används idag av 5,7 miljoner personer i Sverige. Nu börjar Nordnet som första svenska bank använda Swish i syfte att erbjuda sina kunder snabbare och enklare insättningar av pengar. Det har aldrig någonsin tidigare gått snabbare att omsätta sina idéer i investeringar.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-09-13 09:51

Fantastiskt!

Anonym
Anonym
2017-09-19 08:44

Toppen tackar, riktigt bra funktion då det tidigare tagit lite för lång tid att få över pengar i tid. Nordnet blir bara bättre och bättre 😀