Hoppa till huvudinnehållet

Vi ses väl i Almedalen?

Nästa vecka är det dags för Almedalsveckan och vi på Nordnet är självklart på plats för att diskutera ämnen som sparande, pension, börs och digitalisering.

Vi vill så mycket och tycker så mycket. Om individens rätt till makt och självbestämmande, om oskäliga avgifter och omoderna system. Om placeringar och investeringar – och hur fantastiskt kul det är att sätta upp och nå sparmål.

Samtidigt ser jag fram emot all inspiration som Almedalen bjuder på. Från andra aktörer i helt andra branscher. Och kanske från dig – som också är där för att lyssna, tycka och ställa frågor.

Stort fokus på pension

För egen del kommer jag att fokusera mycket på pension. Min förhoppning är att jag och mina branschkollegor kommer att utmana varandra i frågor om avgifter, flytträtt och provisioner.

Ni hittar mig på seminarierna som är listade nedan.

Sparpodden Live tillsammans med SvD

Dessutom spelar vi in Sparpodden i Svenska Dagbladets tält onsdagen den 5 juli klocka 15:00. Medverkar gör som vanligt vår sparekonom Joakim Bornold och han gästas av Lauri Rosendahl som är vd på Nasdaq i Stockholm samt Filippa Reinfeldt från Aleris. Missa inte detta.

Under Almedalsveckan nås jag och mina kollegor på Twitter. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill ses.

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

 

SEMINARIER:

Vilka krav ställer en öppnare bank- och försäkringsmarknad?

Arrangör:
Risk & Försäkring, Fond & Bank, Tieto Financial Services

Dag:
3/7 2017 12:00 – 13:00

Plats:
Kronstallgränd 4

Pensionär idag, imorgon och i framtiden

Arrangör:
News55, Alecta

Dag:
3/7 2017 14:30 – 16:30

Plats:
Strandvägen, H526_b 

Hur kan vi ge tillbaka pensionsmakten till spararna?

Arrangör:
Söderberg & Partners

Dag:
4/7 2017 11:15 – 12:15

Plats:
Clarion Hotel Wisby, Strandgatan 6

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer