Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet breddar bolåneerbjudandet – erbjuder attraktiva räntor till fler

Idag har jag goda nyheter, vilket SvD var först att rapportera om. Vi breddar vårt attraktiva bolåneerbjudande – och bjuder in fler kunder att låna till våra förmånliga villkor. Det som lanserades för Private Banking i fjol, ska nu erbjudas på bredare front.

Som ni kanske sett den senaste tiden håller vi på att bredda vår affär inom flera områden. Där känns satsningen på ett lån som verkligen premierar våra sparare självklar.

Vi svenskar har cirka 3 000 miljarder kronor i lån, tillsammans. Aktörerna är ganska lika – och erbjuder likartade villkor. Det finns plats för en utmanare som Nordnet. Som med ett starkt varumärke och digital distribution kan ge ett bättre erbjudande och nå en större kundgrupp.

Transparent när dina samlade tillgångar bestämmer räntan

Precis som tidigare sätts bolåneräntan i relation till hur stora tillgångar man har hos oss. Vi räknar ihop familjens gemensamma sparande, inklusive pensions och företagskonton. Vet du inte hur mycket sparande du har och om det går att flytta? Då tar vi naturligtvis reda på det.

Vi räknar ihop familjens samlade sparande och sätter räntan i relation till tillgångarna.

Att förhandla om sin bolåneränta ser många bankkunder som svårt och omständligt. Därför erbjuder vi Sveriges lägsta listräntor där nivåerna är förhandlade och klara. Vi ser detta som ett sätt för oss att på allvar utmana den svenska bolånemarknaden och kommer löpande utvärdera och anpassa erbjudandet efter kundernas önskemål.

5 snabba fakta om Nordnets bolån

  • Fem nivåer, där den billigaste räntan är 0,69 %*
  • Belåna bostadsrätt, villa eller fritidshus
  • Familjens samlade tillgångar bestämmer priset
  • Maximalt 50 % belåningsgrad
  • Räntan följer officiella STIBOR

Läs mer och ansök här

SvD: Satsar hårdare på bolån – erbjuder superränta

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Samla ditt sparande hos oss – och sänk dina bolånekostnader.

*Avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (20170906). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 50 % och minst 10 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 1,79 %, vilket (förutsatt oförändrad ränta och utan hänsyn till ev. skatteavdrag) ger en månadskostnad om 1 480 kr och en total kreditkostnad om 1 532 644 kr. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
5 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-09-06 10:01

Det är tråkigt att, precis som hos alla andra, primeras de som redan har det väldigt gott ställt. De som har det bra får det bättre medans medelsvensson sitter kvar i botten. Men, det är väl åtminstone ett steg i rätt riktning.

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2017-09-06 11:11

Hej Stefan,

Håller med – hade varit positivt att kunna erbjuda det till ännu fler. Samtidigt är just tillgångarna/säkerheten en förutsättning för att vi ska kunna dumpa räntan så här mycket.

Vänliga hälsningar,
Eva

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2017-09-06 19:51

Tycker erbjudandet är bra men håller med Stefan lite. Man skulle även kunna ha lite rabatt om man har en lägre belåningsgrad. Tex du har 1.5 miljoner i sparande och har ett hus som är värderat till 3 miljoner men har bara belånat det med en miljon då är ju säkerheten bättre då skulle man tex erbjuda den som lånar tex 30-40 procent av bomstadens värde kanske 1.09 procent osv. Men bra med lite konkurrens iallafall.

Anonym
Anonym
2017-09-07 16:17

Insatsen i bostaden räknas inte som en tillgång i detta fallet?

Anonym
Anonym
2019-08-17 15:52

vi är ett alert pensionärspar, 74+75, med vinterbonat fritidshus, norra dalarna, som önskar låna tkr 100 för husförbättringar. Fin sjöutsikt , 2000kvm tomt, 85 kvm boyta o stora extraytor. 35 min till Sälen resp Älvdalen. Huset är belånat till 65-70%. tot pension ca tkr31. Ge oss offert. UHL+GL, Nordnetkund.