Hoppa till huvudinnehållet

”När 31 inspiratörer intar scenen händer något”

Jag börjar så smått smälta alla intryck från Nordnet Live. Så mycket kärlek, puls, inspiration. Jag vet inte hur många gånger jag fått frågan om vilken intervju jag uppskattade mest. Det enkla svaret är att jag inte kan välja. Alla samtal hade något.

Ola Rollén till exempel, Hexagons vd som minst sagt varit i blåsväder senaste tiden. Så öppen och genuin. Och en berättare av rang. Missade du intervjun, kan du se klippet i efterhand här.

Christer Gardell – vilken stjärna! Sveriges mest kände investerare och Europas ledande ägaraktivist. Hur gör han egentligen? Det var förstås många med mig nyfikna på och här får du svaret.

Coola Frida Boisen, digital chef på Bonnier Tidskrifter och en stjärna inom sociala medier och digitalt ledarskap. För mig och mina kollegor med twitterfeber och facebookhybris är Frida en förebild och inspiratör.

Pär Svärdsson, entreprenören som först revolutionerade bokbranschen med Adlibris, tar nu apoteken till nästa nivå med sitt Apotea. Pär blev faktiskt nyligen vald till handelns mäktigaste person, före jättar som HM, Axfood och ICA. Det heter duga.

Och Lena Olving, imponerande företagsledare för ett av de tyngsta teknikbolagen på börsen. Har en skön inställning till ledarskap och jämställdhet. Sånt gillar jag. Kolla in Lena och hennes lite speciella färdigheter här.

När 31 inspirerande talare och tusentals engagerade sparare fyller Stockholm Waterfront till brädden händer något. Det tar jag med mig till framtiden.

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

PS. På Nordnet Live-sajten kan du kolla in hela eventet och alla klipp.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer