Hoppa till huvudinnehållet

Möt teamet bakom nya nordnet.se

Det är vi som är utvecklingsteamet bakom Nordnets nya webb och app. Vi bygger just nu för fullt på nästa generations digitala bank, och under hösten kommer du kunna följa oss här på Nordnetbloggen. Vi vill ge er uppdateringar på det arbete vi gör, låta er pröva nya funktioner och få kommentarer och feedback på det vi har utvecklat.

Varför bygger vi en ny webb?

Den webb vi har idag lanserades 2007. Vi har gjort uppdateringar under åren för såväl design som funktion, men grundstrukturen är densamma som den som såg dagens ljus för tio år sedan. Det ska vara enkelt för dig att spara och investera för framtiden. Därför vi vill bygga en tjänst som är mer flexibel och användarvänlig än den vi har idag. Vi kommer att bygga den nya plattformen på en teknik som är lättare att uppdatera och som ger oss möjlighet att skapa nya innovativa funktioner. Den nya sajten kommer naturligtvis att vara responsiv, och du kommer att komma åt den på alla dina enheter och få en bättre överblick över dina investeringar och ditt sparande.

Vad har varit vårt fokus sedan i somras?

Innan sommaren lanserade vi en betaversion av den nya webben. Vi har sedan dess byggt det nya nordnet.se utifrån feedback från kunder kring design och funktionalitet. Vi har bland annat gjort designen mindre luftig och ökat stabiliteten. Vi har även lanserat nya funktioner som smidiga insättningar med Swish och investeringsroboten Robosave direkt på betaversionen.

Vi bygger webben tillsammans med våra kunder

Sedan lanseringen av betaversionen i somras har vi fått en mängd synpunkter och idéer, och vi är väldigt tacksamma för all feedback. Inom kort kommer vi att skapa ett enklare sätt för dig att skicka in dina synpunkter till oss direkt på webben. Under tiden så får du gärna fortsätta skicka över dina synpunkter och idéer här och naturligtvis också kommentera nedan.

/ Team Next Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
3 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-09-25 22:02

Hej

Ser fram mot den nya appen och sidan. Kommer man kunna styra månadssparandet mer än idag? Månadsspar man i fonder så kan man enkom få köpen gjorda den 28:e var månad. Detta innebär att om pengarna dras från mitt lönekonto den 20:e (som vid barnbidrag) så blir pengarna oinvesterade i typ en vecka. Det blir 12 veckor per år. Hos andra banker där jag varit kund innan Nordnet så gjordes alltid köpen 3 dagar efter pengarna dragit oavsett datum. Drogs pengarna automatiskt genom månadssparandet den 20:e så gjordes köpen den 23:e.

Tack för bra jobb!

Anonym
Anonym
2017-09-27 10:26

Hej Daniel,

Vad roligt att du ser fram emot den nya webben och appen. Tack så mycket för din feedback! Vi kommer dela detta med vårt team. Det är inget vi planerar på att bygga för just nu men det kan absolut vara något vi kollar på framöver.

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2017-09-27 21:54

Tusen tack för svar! Hade varit fantastiskt om detta ordnades. Surt att ligga utanför marknaden så länge (12v per år) när det är marknaden man vill in på genom månadssparande 🙂

Tack igen / Daniel