Lönsamma strategier på Shareville – med Kavastu och Framtidsfeministen

Under Nordnet Live delade Kavastu och Framtidsfeministen med sig av sina mest lönsamma Shareville-strategier. Arne Talving och Sandra Bourbon, som de egentligen heter, är båda mycket framgångsrika investerare vilket till stor del beror på deras förhållningssätt till sparande och investeringar.

Sandra menar att en god strategi är att investera i något som har betydelse för dig. För Sandra själv ligger jämställdhet varmt om hjärtat, vilket följaktligen är anledningen till att hon endast investerar i jämställda bolag. Detta har visat sig vara ett framgångsrecept, då hennes portfölj gång på gång slår index och har utvecklats med 45% under det senaste året. Sandra menar att jämställda bolag generellt presterar bättre på alla plan, då de har ett grundläggande sunt tänk och tar stor hänsyn till framtiden.

Arne har valt att vara anonym på Shareville, då han upptäckte att informationen han delade med sig av på Twitter snabbt avspeglade sig på börsen. Arne tittar inte lika mycket på jämställdhet, men framhåller istället vikten av att göra research kring marknaden och gå sin egen väg. Hans strategi har gjort att han helt kunnat leva på aktieavkastning sedan fem år tillbaka.

Både Kavastu och Framtidsfeministen ser mycket ljust på framtiden och menar att det inte behöver vara varken tidskrävande eller speciellt svårt att investera. I klippet nedan delar de med sig av fler tips kring hur du bör tänka för att investera framgångsrikt, vilken typ av aktier du bör göra dig av med och vilka sektorer som är billiga just nu.

Se alla klipp här!

Framtidsfeministens Sharevilleprofil

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2018-07-17 19:04

Flosklerna haglar tätt. Exakt hur är ett jämställt företag bättre? Vilka företag anammar inte den definition som damen angav? Alla kan hävda att det är bättre med chokladglass än jordgubbsglass, det betyder inte att det är en objektiv sanning. hemskt att ni släpper fram denna identitetsidioti.