Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet har lägst priser och störst utbud enligt S&P

Häromdagen delade Söderberg och Partners i vanlig ordning ut priser till bästa fondförsäkringsbolag. Vinnare utsågs inom alla fyra kategorier; fondselektering, fondutbud, kostnad och hållbarhet.

Och hur kul är det inte att Nordnet toppar två av dessa kategorier?

Störst fondutbud

Tillsammans med Avanza tar vi hem förstaplatsen när det gäller fondutbud. Det är ju sedan gammalt att vi har ett av marknadens bredaste fondtorg, med en uppsjö fonder i olika kategorier och riskklasser. Optimalt för den som är sin egen lyckas smed. Som kan och vill välja och vraka.

Men kom ihåg att vi finns här för alla andra också. Våra enkla digitala verktyg och inspirerande nätverk är nästan än mer för dem som hellre lägger tiden på annat. Kolla bara in Shareville här, unikt i sitt slag med över 130 000 investerare som öppnar upp sina portföljer och tankar.

Och lägst avgifter

Också kostnadssegern tar vi hem, framför jättarna Swedbank och Folksam. Eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda marknadens bästa priser – inom allt från pension till courtage – är det förstås himla kul att bli uppmärksammade i just denna kategori.

Vinnare inom hållbarhet blev SPP och inom fondselektering AMF. Grattis!

Nyfiken på hela rapporten? Kolla in den här.

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

 

Mer information:

Kapitalförsäkring hos Nordnet

Tjänstepension hos Nordnet

 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

 

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-03-10 14:54

Hej !

Borde inte Nordnet ta in Vanguards fonder ? Jag vet att de finns som ETF, men inte som vanlig fond. Mycket synd, skulle vilja att det fanns.

/ Teq