“Det finns ingen som slår Nordnet på fingrarna”

Jag har träffat Anders Blomqvist, som flyttade sin pension till oss för ett tag sedan. Alltid kul att få respons från våra kunder.

Kul att träffas, Anders! Vem är du?

Jag är en glad man mitt i livet som varit aktiv i och intresserad av finansmarknaden sedan tonåren. Jag handlade mina första Volvo-aktier som 15-åring på bankkontoret i Sollentuna. Det har hänt en hel del sedan dess! Idag arbetar jag som fondförvaltare och optionsspecialist på Atlant Fonder.

När blev du kund hos oss?

Jag öppnade konto hos Nordnet redan 2014. Jag tyckte att det fungerade så bra, att jag bestämde mig för att samla pensionen här också. Det var 2016.

Vilka argument hade du för att flytta pensionen till Nordnet?

Framförallt ert breda utbud av placeringar. Där finns det ingen som slår er på fingrarna. Jag uppskattar också er schyssta och transparenta prismodell som ger mig mer pension för pengarna. Så var det verkligen inte hos min förra bank.

Vi är ganska ensamma om att erbjuda möjligenheten att handla aktier i pensionen. Utnyttjar du den?

Ja! Jag handlar aktier, ETF:er och diverse fonder – allt via Nordnet. Däremot har jag inte börjat med Shareville ännu. Jag tror fortfarande att jag vet bäst själv.

Vad är ditt bästa tips till de som ännu inte tagit sitt pensionsförnuft till fånga?

Var och en behöver anpassa sitt pensionssparande till sina egna förutsättningar. Hos Nordnet har man stor flexibilitet och goda möjligheter att göra just det. Alla borde lägga åtminstone en liten stund på att se över vad man har och vad man kan förbättra. Det är enklare än du tror.

Stort tack för att du delade med dig av dina erfarenheter, Anders!

Tack själv!

 

Här kan du också kolla upp vad du kan flytta. Och kom ihåg, vi hjälper dig.

 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer