”Jag använder Börsplus råd i mitt beslutsfattande”

Vem har sagt att aktieanalyser ska vara krångliga?

Det är framförallt det enkla och pedagogiska som gör att jag gillar SvD Börsplus aktieanalyser så mycket att vi startat ett samarbete. Börsplus ger snabba köp- och säljrekommendationer för dig som handlar i farten. Medan du som är intresserad av att gå ner på djupet har alla möjligheter.

Kanske inte så konstigt att det blir bra, när prisade analytiker går ihop och bygger börstjänst.

Från svenska småbolag till utländska jättar

SvD Börsplus analyserar dagligen svenska småbolag, äldre bolag, nyare bolag och ganska så frekvent också utländska bolag. Alla analyser skickas direkt till din mejl, för att du ska kunna agera på dem snabbt.

Sedan Börsplus startade för ett drygt år sedan har redaktionen gjort flera hundra bolagsanalyser och den egna portföljen som visas i Nordnets sociala nätverk Shareville har gått upp närmare 40 procent.

Med en sådan avkastning kan man inte säga att goda råd är dyra.

Hundratals analyser på samma ställe

Alla Börsplus aktieanalyser finns samlade i ett praktiskt analysarkiv som du kommer åt när du är inloggad på tjänsten. Du söker, sorterar och filtrerar utifrån en rad olika parametrar.

Om jag ska välja ut en sak med Börsplus som jag gillar särskilt mycket, så är det nog att ha alla analyser samlade på ett och samma ställe. Det sparar tid.

Signa upp dig för en gratismånad

Men 330 kronor per månad? Dyrt! Tja, det kan man tycka. Men inte om man jämför med andra analystjänster. Och absolut inte om man sätter det i relation till den avkastning man kan få genom att följa Börsplus rekommendationer.

Nu bjuder vi dessutom dig på första månaden och ger dig 15 procent rabatt därefter. Prenumerationen har ingen bindningstid, du kör bara så länge du vill.

Prova om du liksom jag tycker att det är rätt så skönt att stämma av mina egna idéer med den gedigna erfarenhet som är samlad i Börsplus redaktion.

/Eva Trouin, Sverigechef Nordnet

Ja tack, jag vill prova Börsplus en månad gratis.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer