Hörru arbetsgivare, kosta på dig att skryta

Att erbjuda tjänstepension är idag en hygienfaktor. De allra flesta anställda förväntar sig faktiskt det.

Och vi märker att allt fler arbetsgivare inser vikten av tjänstepension, att det är en strategisk fråga för företag som slåss om att rekrytera och behålla kompentent personal.

Att välja en schysst tjänstepension kostar inte dig som arbetsgivare mer (snarare mindre) men den stärker din attraktionskraft.

Den som jobbar mycket behöver också stor trygghet. Det ekonomiska tappet blir ju så ofantligt stort om något oförutsett skulle hända. Just därför har väl också höginkomsttagare i alla tider haft koll på och kunnat argumentera för en bra pensionslösning…

Lyckligt nog får fler och fler upp ögonen för vikten av att omfattas av en bra och heltäcknande tjänstepension.

Ett komplett paket utan onödiga avgifter

En tjänstepension är så mycket mer än ett sparande. Den är en grundläggande trygghet om något oförutsett skulle hända; sjukdom, olycksfall eller dödsfall.

Man vet ingenting om framtiden. Så mycket vet vi. En omtänksam och attraktiv arbetsgivare försäkrar sig om att de anställda har den trygghet de förtjänar.

Du har möjlighet att vara den attraktiva arbetsgivaren.

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Tre tips för dig som ännu inte kommit igång!

  1. Glöm inte försäkringarna!

Trampa inte i snålhetsfällan – bjussa på ett ordentligt försäkringsskydd. Det kostar inte så mycket – men kan göra enorm skillnad för den enskilde individen. Vi tycker att alla åtminstone borde ha ett baspaket med sjukförsäkring, olycksfallsförsäkring, premiebefrielseförsäkring och efterlevandepension.

  1. Placera pengarna åt dina anställda

Långt ifrån alla är intresserade av sparande och placeringar. Gilla läget och välj en startfond åt dina medarbetare, så slipper de gå miste om den viktiga avkastning ett långsiktigt sparande ofta ger. Men det är dumt att betala för mycket! Vi har billiga ingångsfonder – kolla hur det ser ut där du är kund.

  1. Kosta på dig att skryta

Ge dig själv en klapp på axeln, men stanna inte där. Berätta för alla som vill höra hur du och ditt bolag arbetar med omsorg om era anställda. Du är ju grym!

Läs mer:

Nordnets tjänstepension

Flytta pension till Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer