Hoppa till huvudinnehållet

Framtiden inom digital rådgivning – intervju med amerikanska Betterment

Tidigare i höstas lanserade vi Robosave – vår första digitala rådgivningstjänst. Nu återstår det att fortsätta utveckla Robosave och andra tjänster inom digital rådgivning. För att öka vår kunskap inom området träffade vi Betterment som är en av de ledande aktörerna på robotrådgivning i USA. De ligger i framkant och har vuxit kraftigt de senaste åren. Ett spännande möte som gav oss ytterligare inspiration till vårt eget fokus på digital rådgivning.

Just nu har vi temavecka USA här på Nordnet. För mer USA-relaterat material, besök vår kampanjsida.

Mycket nöje!

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Eva Trouin
Fd. Sverigechef Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer