Hoppa till huvudinnehållet

Framtiden inom digital rådgivning – intervju med amerikanska Betterment

Tidigare i höstas lanserade vi Robosave – vår första digitala rådgivningstjänst. Nu återstår det att fortsätta utveckla Robosave och andra tjänster inom digital rådgivning. För att öka vår kunskap inom området träffade vi Betterment som är en av de ledande aktörerna på robotrådgivning i USA. De ligger i framkant och har vuxit kraftigt de senaste åren. Ett spännande möte som gav oss ytterligare inspiration till vårt eget fokus på digital rådgivning.

Just nu har vi temavecka USA här på Nordnet. För mer USA-relaterat material, besök vår kampanjsida.

Mycket nöje!

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Eva Trouin
Fd. Sverigechef Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer