Hoppa till huvudinnehållet

Det undrar flest Private Banking-kunder just nu

30 sekunder. Mer än så ska du aldrig behöva vänta när du ringer till Private Bankings service- och mäklarteam. Efter en tids paus har vi nu tagit upp den återkommande sammanställningen över de vanligaste frågorna till oss inom Private Banking. Vad undrar du? Ring oss på 08-506 377 00 eller skicka din fråga till privatebanking@nordnet.se.

Hur ska jag investera mina tillgångar på bästa sätt?

Om du är osäker på vad du ska investera i rekommenderar vi vår digitala fondrådgivare. Du svarar på några frågor och får förslag på fonder som passar dina förutsättningar. Om du vill ha än mer service och support kan du välja att investera i våra nya Nova-fonder. Det är en ny generation av portföljer som aldrig tidigare varit tillgängliga för privatpersoner i Norden. Läs mer om Nova här.

Vilken hjälp kan jag få med mina pensionsförsäkringar?

Pension är ett av de områden vi får flest frågor inom. Många efterfrågar en samlad bild över sina pensionsförsäkringar. Dels för att få en överblick, men också för att bättre kunna planera ett framtida uttag.

Vi hjälper dig att skapa en heltäckande bild av dina pensioner – helt utan kostnad. Dessutom har vi ett team som är specialiserade på pension och försäkring. Ring oss på 08-506 377 00 för mer information.

Börja gärna med att beställa en kostnadsfri pensionssammanställning här.

Hur kan jag planera vad som händer med mina tillgångar om jag blir sjuk?

Sedan förra året kan du skriva en framtidsfullmakt och där utse en person som ska ta hand om dina angelägenheter om du i framtiden inte längre kan göra det själv. Ring oss på 08-506 377 00, så sätter vi dig i kontakt med vår samarbetspartner avtal24. Som Private Banking-kund hos oss har du alltid 30 minuters kostnadsfri familjejuridisk rådgivning och 20 procent rabatt på alla avtal skrivna både online och med jurist.

Vad undrar du?

/Nordnet Private Banking

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer