Hoppa till huvudinnehållet

”Därför har vi tjänstepensionen hos Nordnet”

För en tid sedan valde Stefan Roxberger att flytta företagets tjänstepensionslösning till Nordnet. Jag har fått en pratstund med Stefan, som berättar hur det gick till och varför valet – efter noggrann research – föll på oss.

Hej Stefan och välkommen som tjänstepensionskund hos oss!

Tack Eva.

Ditt företag har nyligen flyttat er tjänstepensionslösning hit. Varför bestämde ni er för att byta bolag?

Vi insåg fördelarna med att byta till en aktör med en mer transparent prismodell och lägre avgifter. Vi gjorde mycket research själva och jämförde olika alternativ.

Och så bokade ni ett möte med oss?

Ja, vi hade ett uppstartsmöte där ni presenterade Nordnet som företag och ert tjänstepensionserbjudande. Jag fick direkt förtroende för er.

Vad hände sedan?

Vi bestämde oss för att flytta företagets tjänstepensionslösning till er. Därefter hade vi ett möte där alla medarbetare fick träffa er, få information och möjlighet att ställa frågor.

Vad var utslagsgivande i valet?

Jag uppfattar Nordnet som ett tryggt bolag att ha tjänstepensionen hos och den personliga kontakten har fungerat bra. Jag uppskattar också handlingsfriheten, att själv kunna välja i ett stort utbud av fonder och aktier.

Er transparenta prismodell är en förutsättning. Att förstå hur Nordnet tjänar pengar är viktigt för mig som kund och där har ni varit öppna och ärliga.

Tack så mycket för att du delade med dig. Nu är det upp till oss att göra dig till en nöjd tjänstepensionskund.

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet som du kan följa på Twitter här

 

Kort om Stefan och Bravero:
Stefan Roxberger är sälj- och marknadsansvarig på företaget Bravero, ett IT-konsultbolag som levererar strategiska tjänster och lösningar inom management, infrastruktur och produktivitet. Bravero är tjänstepensionskund hos Nordnet sedan maj 2015.

 

Att investera i finansiella instrument innebär alltid en risk. Instrumenten kan både öka som minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Historisk av­kast­ning är ingen garanti för framtida avkastning. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2015-07-22 09:43

Jag är statligt anställd (PA03). Det verkar inte som att jag kan flytta min tjänstepension till er?

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2015-07-30 14:49

Hej Niklas Du omfattas av ett kollektivavtal som inte går att flytta till Nordnet. Inom kollektivavtalet PA03 så finns det cirka 12 bolag att välja mellan och Nordnet är tyvärr inte ett av dem. På konsumenternas.se kan du jämföra samtliga bolag som finns valbara inom PA03. Alternativen hittar du här: http://bit.ly/1DbJuUx Men en annan viktig del för din framtida pension är också ditt privata sparande. Det kan du göra till exempel via en kapitalförsäkring hos Nordnet. Med den kan du också ställa in så att du i framtiden kommer att få månadsvisa utbetalningar. Du kan läsa mer om kapitalförsäkring hos… Läs mer »