Hoppa till huvudinnehållet

Dags att byta till Sveriges billigaste bolån?

I april lanserade vi ett helt nytt bolån för våra Private Banking-kunder. Och reaktionerna lät inte vänta på sig – ansökningarna formligen rasade in. Det känns såklart bra att få så positiv respons, när man satsar och gör något extra.

Det finns flera skäl till att vårt bolån har blivit så populärt – och när vi pratar med våra kunder verkar de tre viktigaste vara:

  1. Den låga räntan. 0,79 procent om man har 5 miljoner hos oss – och uppfyller övriga kriterier*
  2. Att man har full insyn i räntesättningen – och kan följa sin räntas utveckling
  3. Att de egna samlade tillgångarna bestämmer priset. Många kunder är trötta på räntor som smyghöjs och måste omförhandlas med jämna mellanrum…

Så funkar lånet

Hos oss kan du låna upp till 50 procent av bostadens värde. Värderingen baseras på statistik från liknande objekt i det område där du bor. Att vi maximalt godkänner en belåningsgrad på 50 procent, är ett av skälen till att vi kan pressa priset.

Principen är enkel. Din bolåneränta sätts i relation till hur stora tillgångar du har här på Nordnet. Ju mer, desto större rabatt. Vi räknar ihop allt från pensionsförsäkringar till aktie- och företagsdepåer.

Intresserad? Här kan du läsa mer om bolånet!

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Läs mer om Nordnet Private Banking här

 

*Avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (2016-04-18). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 50 % och minst 5 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 1,79 %. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet.

 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer