Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet har bäst fondutbud och lägst avgifter enligt Söderberg & Partners

Så var det åter dags för Söderberg & Partners att dela ut pris till årets bästa fondförsäkringsbolag. Vinnare utsågs inom alla fyra kategorier; fondselektering, fondutbud, kostnad och hållbarhet.

Och precis som förra året ligger Nordnet i topp inom både fondutbud (tillsammans med Avanza) och avgifter. För oss som vill ha marknadens bredaste placeringserbjudande till ett förmånligt pris är detta förstås väldigt, väldigt glädjande.

Vinnare inom kategorin hållbarhet blev SPP och inom fondselektering Skandia. Skandia tog också hem titeln Årets Fondförsäkringsbolag.

Fondselektering – högt upp på agendan

Många av våra kunder gillar och är bra på att välja – och då är ett omfattande placeringsutbud perfekt. Men ännu fler vill ha hjälp och stöd när det kommer till val av fonder och aktier. Vi vill finnas till för dem också.

Det är just därför vi ständigt arbetar med att utveckla och förbättra våra enkla och digitala tjänster. Till exempel robotförvaltningen där du helt lämnar över ansvaret till bankens experter, eller Fondrådgivaren – som tar fram konkreta förslag på bara fem minuter.

Med det sagt. Tack Söderberg & Partners för den hedersamma utnämningen. Och grattis till övriga segrare inom respektive kategori. Tillsammans skapar vi underverk för det viktigaste vi har – våra kunder.

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Nyfiken på hela rapporten? Kolla in den här

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer