Hoppa till huvudinnehållet

Aktieanalytikerna tittar närmare på lönsamma småbolag – följ online!

Nu är det bara några dagar kvar till vår samarbetspartner SvD Börsplus arrangerar temadagen Lönsamma Småbolag. Moderator är precis som tidigare Börsplus stjärna Peter Benson och följande bolag presenterar på scen:

  • Fortnox
  • Wise Group
  • Alcadon
  • West International
  • Swedencare
  • Shortcut Media
  • Gullberg & Jansson

Som vanligt kan du följa bolagspresentationerna och de spänstiga diskussionerna direkt online, här. Missa inte ett lysande tillfälle att hämta inspiration.

Vad säger analytikerna om dina aktier?

Redaktionen på SvD Börsplus analyserar 100-tals börsbolag varje år. Analyserna är samlade i ett praktiskt arkiv, så att du enkelt ska hitta just den aktie som du söker. Inför ett köp eller en försäljning.

Som kund hos Nordnet har du hela 15 procent rabatt på Börsplus aktieanalyser. Prenumerationen är helt utan bindningstid, så du får bara analyserna till din e-postadress så länge du vill.

Läs mer om Nordnets erbjudande här.

Följ livesändningen av temadagen Lönsamma Småbolag här.

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer