Hoppa till huvudinnehållet

Privat pension.

Pensionsspara privat hos Nordnet.

Öka din framtida lön - starta ett pensionssparande.

Dagens pensionssystem kräver i princip ett privat pensionssparande som komplement till din allmänna- och din tjänstepension. Framför allt om du vill få chans att skapa den tillvaro du drömt om när det blir dags att sluta jobba. Hos oss får dina pengar alla förutsättningar att växa.

Här får du ta del av ett rikt utbud av placeringsalternativ i form av aktier, fonder och andra värdepapper. Samtidigt slipper du fasta avgifter som riskerar att äta upp ditt kapital. Kom igång med ditt sparande idag, det är enklare än du kanske tror.

Starta pensionssparande


Fördelar med privat pension hos Nordnet.

  • Viktigt komplement till din pension.
    Eget sparande gör skillnad för din framtida lön.

  • Stor investeringsfrihet.
    Välj fritt mellan olika värdepapper.

  • Möjlighet till månatlig utbetalning.
    Bekvämt för dig som sparar i kapitalförsäkring.

Kapitalförsäkring. Smart och smidigt pensionssparande.

Kapitalförsäkring är en smart sparform för dig som pensionssparar. Du slipper fasta avgifter och behöver inte deklarera köp eller försäljningar. Du får också möjlighet till månatlig utbetalning av ditt kapital som pensionär.

Räkna ut hur mycket mer du kan få i pension.

Ta reda på hur snabbt dina pengar kan växa. Det kan gå fortare än du tror, om du tar makten över ditt sparande.

Startbelopp
50 000 kr
Investering per månad
1 000 kr
Avkastning per år*
7 %
Spartid i år
35 år
Totalt sparande
2 254 919 kr
Totalt sparande

*Stockholmsbörsens genomsnittliga årliga avkastning senaste 10 åren är 12 %, inklusive utdelning och ränta på ränta-effekt (OMXXSGI, 2009-12-31 till 2019-12-31 ). Utan utdelning är avkastningen 9 % (OMXSPI). Observera att historisk avkastning inte är en garanti för framtida avkastning.

Placeringsmöjligheter för din pension.

Hos oss får du tillgång till marknadens bredaste placeringserbjudande. Välj mellan att placera dina pengar på egen hand eller ta hjälp av våra digitala tjänster. Eller både och, det är upp till dig.

Enkla valet.

Nordnet Pensionsfond är framtagen för att passa det långsiktiga pensionssparandet. Söker du en fond som automatiskt anpassar sig till din ålder och tiden kvar till pension? Kolla in Nordnet Hållbar Generationsplacering.

Fria valet.

Här handlar du till förmånligt courtage i Norden, Tyskland, USA och Kanada. Vi har samlat allt du behöver veta och mängder av inspiration här.

Lär dig mer om privat pensionssparande.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm