Hoppa till huvudinnehållet

Var med och skapa nya nordnet.se

Vi har höga ambitioner här på Nordnet. Vi vill erbjuda dig världens bästa användarupplevelse inom sparande och investeringar. Det finns en viktig komponent för att lyckas med det – du. Med gemensamma insatser kan vi tillsammans skapa den bästa plattformen för privatsparare.

Vi har sedan ett tag tillbaka börjat utveckla vår nya webb och app. I somras lanserades vår nya beta-sajt, som vi kontinuerligt uppdaterar med förbättringar. Du kommer åt beta-sajten genom att logga in som vanligt på nordnet.se och sedan välja ”Nordnet beta” i toppmenyn. Den nya sajten har samma funktioner som tidigare, men fungerar på alla plattformar, inklusive mobila enheter, och har en ny design och ett uppdaterat användargränssnitt. Vi ser gärna att du kommer med dina idéer och förbättringsförslag; små som stora, hejarop som burop. Vi vill skapa vår nya webb tillsammans med dig!

Under hösten kommer du här på Nordnetbloggen kunna följa vårt utvecklingsteam ”Team Next Nordnet” som bygger vår nya sajt. Teamet kommer rapportera senaste nytt, dela med sig av lärdomar under vägen och be om din feedback på sajten som helhet och på specifika nylanserade funktioner. Vi hoppas att du vill vara med och skapa din framtida investeringsplattform.

/Eva Trouin

Eva Trouin
Eva Trouin
Fd. Sverigechef Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
5 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-09-18 16:46

Bra att ni tar tag i detta! Finns det en Beta för appen också? Den skulle jag gärna vilja vara med att testköra.

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2017-09-28 09:46

Hej Mats,
Vad roligt att du skulle vilja testköra vår app. Vi planerar inte att lansera en betaversion för appen just nu men vi tar det vidare i vårt team. Vi återkommer här på bloggen om det skulle bli aktuellt. så håll utkik.

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2018-01-10 13:03

Gå in på sidan på din mobila enhet och spara sidan som bokmärke på din mobils hemskärm så skapas en webbapp som funkar som en vanlig applikation. Funkade åtminstone för mig på min iPhone och är väldigt smidigt.

Anonym
Anonym
2017-12-06 20:01

Den är en total och episk katastrof

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2017-12-08 09:48

Vad tråkigt att du tycker det. Som sagt kommer hemsidan vara under ständig utveckling med hjälp av feedback från våra kunder. Vi vore otroligt tacksamma om du ville dela med dig av din feedback så att vi kan skapa en riktigt bra plattform!