Avsnitt 10: så går du vidare

Snart 3 timmar film senare har det blivit dags för examen i Sparskolan. Har du rätt personlighet för att investera aktivt? Det och 7 konkreta tips för ett bättre sparande är några ämnen som ryms i finalavsnittet.

I det här avsnittet

Dags att knyta ihop. Vad tar du med dig från den här serien? Fast framför allt hur går du vidare?

I det här avsnittet:

  • 7 enkla tips för ditt sparande
  • Vad kan du ta med dig till dina egna investeringar från de här filmerna?
  • Hur hittar du ditt investerarjag?
  • 3 frågor som avgör om du passar som aktiv investerare

Tack!

Stort tack för att du hängt med i serien ända hit! Så här långt är ni några tusen vilket förstås är jätteroligt!

Nästa steg är väl helt enkelt att komma igång med eller skruva till ditt befintliga sparande så att det blir som du vill. Kolla gärna vidare på sidan “Allt du behöver för ditt sparande”.  Där hittar du det det du behöver för att komma igång.

Du hittar allt om serien på www.sparskolan.se – där finns också bland annat 39 portföljer på Shareville du inte vill missa. Är du inte redan medlem på Shareville kan du bli det här. På Shareville finns en särskild grupp för serien – den hittar du här. Där lägger jag ut allt material kring filmerna, diskuterar och publicerar extramaterial som till exempel småfilmer om vad p/e-tal är, hur en fondanalys kan se ut i praktiken och liknande.

Häng gärna med vad som händer framöver på Sparskolan.se och i gruppen inne på Shareville – målet är att fortsätta utveckla de här sidorna till riktigt bra resurser för ditt sparande. Dessutom kommer du hitta såväl mina vloggar, bland annat dagliga 3 snabba, och små kommentarer om börs och ekonomi där.

Slutligen vill du läsa mer av det jag skriver finns ju min egen blogg Molekylär Ekonomi eller vår familjeblogg “Vårt slimmade liv”. Dessutom skriver jag nyhetskrönikan i Nordnets veckobrev och makrokrönikan i tidskriften Värdepappret.

/Jacob Henriksson, alias Gottodix, som du kan följa på Shareville här eller om du vill komma igång med Shareville via den här länken. Jag finns också på Facebook där du dagligen hittar mina ”3 snabba” eller på Twitter @gottodix om du vill följa det jag läser. Fast just nu är det nog inget jag brinner för så mycket som nya Sparskolan. Häng med du med!

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Alla mina egna aktieinnehav redovisas i portföljen på Shareville. Vill du veta mer om mig hittar du det här

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer