Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden special – Jan Dinkelspiel möter Fredrik Danielsson

Det kinesiska bolaget Sino Agro Food, som bland annat producerar ekologiska jätteräkor, intresserar väldigt många skandinaviska investerare. I detta specialavsnitt av Sparpodden får ni lyssna på när Jan Dinkelspiel möter Fredrik Danielsson, grundare av Euro China Capital och f.d. topprankad finansiell analytiker, som har valt att investera i Sino Agro Food.

Fredrik Danielsson berättar bland annat hur analysen gick till och varför han valde att investera i bolaget.

Hälsningar,

Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du följa på Twitter här

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2015-06-28 10:48

Inte mycket att göra såhär efteråt men jösses vilket dåligt avsnitt, Jan gör en skaplig insats men intervjuobjektet.. inte så mycket.

Anonym
Anonym
2015-06-28 14:29

Efter Güntermårders bostadsspecial om hur man tröttar ut konkurenterna i en budgivning så var jag och min sambo tvungna att testa och se om detta fungerade. Dagen före budgivningen bestämde vi oss för att sätta en maxgräns på vad vi tyckte att lägenheten var värd vi beslöt oss för 2 600 000 men efter som denna lägenheten var den första lägenheten vi skulle bjuda på så sa vi att 2 405 000 som fick vara det högsta vi ger för denna lägenhet så vi kan känna på lite hur det är att vara med i en budgivning. Lägenheten har gjort… Läs mer »