Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden special – Gunther Mårder möter Mats Årjes

Han är en av börsen yngsta men ändå mest erfarna vd:ar för ett av börsens mest säsongsberoende bolag. I detta avsnitt av #sparpodden special gästar Skistars vd och Svenska skidförbundets ordförande Mats Årjes. Här kan ni lyssna på när vår tidigare sparekonom Günther Mårder intervjuar Mats om hans bakgrund, när han som ung elitsatsade inom alpinutförsåkning tvingades byta karriärsbana på grund av en olycka. Dessutom får du reda på hur Skistar arbetar med att tjäna pengar på sommarhalvåret, framtiden för bolaget ser ut och hur Mats egna intresse för investeringar ser ut.

#Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Hälsningar,

Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du följa på Twitter här

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer