Hoppa till huvudinnehållet

Nu lanserar vi bolån för Private Banking

Idag lanserar vi Sveriges billigaste bolån för Private Banking*. Vi har sett en ökande efterfrågan hos våra mer förmögna kunder och lanseringen är viktig för att möta det behovet. Med de attraktiva villkor vi erbjuder tror jag också att allt fler blir intresserade av Nordnets Private Banking-erbjudande.

Principen för lånet är enkel – vilket också gör det så attraktivt. Du belånar din villa eller bostadsrätt upp till 50 procent – sedan bestämmer dina tillgångar hos oss vilken rabatt du får. Rabatten träder in redan vid 2,5 miljoner kronor hos oss, och har du 5 miljoner eller mer ger vi dig marknadens lägsta bolåneränta; 0,79 procent*.

Följ din ränta, upp och ner

Prissättningen är helt transparent, eftersom räntan följer officiella STIBOR 3 månader. Det betyder att du kan följa utvecklingen upp, så väl som ner. Tidsödande omförhandlingar med banken och räntor som smyghöjs är därmed ett minne blott.

Bli kund och ta del av rekordräntan

Du som redan är Private Banking-kund hos oss har möjlighet att ansöka direkt. Naturligtvis är bolånet också tillgängligt för alla er andra som uppfyller kriterierna. Här kan du läsa mer och ansöka!

/Eva Trouin, Sverigechef Nordnet

 

 

*Avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (2016-04-18). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 50 % och minst 5 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 1,79 %. Bolånet kräver en aktie- och fonddepå hos Nordnet (gratis).

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Eva Trouin
Fd. Sverigechef Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer