Hoppa till huvudinnehållet

Nu börjar Sparskolan – häng med från början

I sommar kan du komma igång med sparandet på allvar eller ge det en energiinjektion. Nu startar nämligen Sparskolan. 10 filmer om vägen mot en rikare framtid. Det första avsnittet är ute nu.


Det första avsnittet tar bland annat upp:

  • hur du bygger din första pengamaskin
  • så blir du rik – det enkla tipset
  • Vad är risk?
  • Ska du vara en aktiv eller passiv investerare?
  • Bra riskspridning är lönsamt, inte bara tryggt
  • Så sprider du riskerna enkelt och effektivt
  • När är det bättre att välja aktieraketen framför bra riskspridning
  • Det vanligaste misstaget i din portfölj
  • Bästa tipset för vilka fonder och aktier du ska börja med
  • En överblick av hur några värderingsmodeller för aktier används

 

Mer om serien

Du hittar allt om serien på nya sidan www.sparskolan.se – där hittar du också bland annat 39 portföljer på Shareville du inte vill missa. Är du inte redan medlem på Shareville kan du bli det här. På Shareville finns också en särskild grupp för serien – den hittar du här.

Jag hoppas vi ses – varmt välkomna!

/Jacob Henriksson, alias Gottodix, som du kan följa på Shareville här eller om du vill komma igång med Shareville via den här länken. Jag finns också på Facebook där du dagligen hittar mina ”3 snabba” eller på Twitter @gottodix om du vill följa det jag läser. Fast just nu är det nog inget jag brinner för så mycket som nya Sparskolan. Häng med du med!

 

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Alla mina egna aktieinnehav redovisas i portföljen på Shareville. Vill du veta mer om mig hittar du det här

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2016-07-21 15:51

Tack för en superinformativ video som presenterar fakta på ett tillgängligt sätt. Gillar ditt sätt att prata, MYCKET pedagogiskt! Kommer att följa med på hela sparskolan och även på shareville!

Anonym
Anonym
2016-08-25 15:17

Bra film :), alltid kul att få lite tips från dem som har varit med länge.