Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet Pension står för största ökningen

Färsk statistik visar att Nordnet Pension stod för den allra största ökningen när det kommer till premieintäkter för livförsäkring. Premieintäkterna har nära dubblerats sedan föregående år och landar på 12,5 miljarder för helåret 2018.

Det är glädjande men inte överraskande. Vi ser en tydlig trend när det kommer till sparande inom kapitalförsäkring och det är enligt min mening helt riktigt. Kapitalförsäkring bör på grund av sin enkelhet och flexibilitet vara det självklara valet för den som sparar till pension, barn och barnbarn eller har för vana att handla med utländska aktier.

Vår kapitalförsäkring fick också ett rejält lyft under hösten i samband med att vi lanserade vårt nya aktielåneprogram. Genom det får våra sparare möjlighet till en extra avkastning på sina investeringar – helt automatiskt. Något liknande finns inte på den svenska marknaden och nyheten mottogs väl av både kunder och medier.

2018 var också året då vi började arbeta mer intensifierat med företagsaffären, vilket vi nu ser effekten av. Vi har lanserat ett helt ny koncept för entreprenörer där vi – och vårt produkterbjudande – är med och stöttar från uppstartsfasen tills det är dags att sälja eller lämna vidare verksamheten.

Det är kort sagt glädjande att allt fler – både privatpersoner och företagare – får upp ögonen för vilka möjligheter sparande i kapitalförsäkring innebär.

/Fredrik Ekblom, vd Nordnet Pension

Läs mer om kapitalförsäkring

Läs mer om aktielåneprogrammet

Läs mer om vårt koncept för entreprenörer

Se hela branschstatistiken hos Svensk Försäkring

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer