Glädjande nyheter för våra aktiva kunder

I vår resa mot att erbjuda våra kunder världens bästa användarupplevelse är det nu med glädje vi kan berätta att vi inlett ett samarbete med Infront.

Infront är ledande på handelsterminaler i Norden och samarbetet innebär att vi under hösten kommer att lansera en ny webb-baserad klient, Infront Web Trader. Klienten kommer att lanseras i alla Nordnets verksamma länder, Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Ersätter WinTrade

När Nordnet 2001 lanserade programmet WinTrade var det den första Windowsbaserade realtidsapplikationen för aktiehandel i Sverige. Idag har tjänsten 4 000 aktiva användare. WinTrade är en mjukvara som kräver installation och programmet har endast stöd för PC. I en tid då vi mer och mer använder våra enheter på språng är detta inte hållbart, varför vi nu har bestämt att stänga ner tjänsten. Med Infront Web Trader kommer vi ha en helt webb-baserad lösning som inte kräver installation och dessutom har stöd för både PC och Mac.

Prova gratis under hösten

Innan vi stänger ner WinTrade för gott ska man givetvis få chansen att lära känna den nya webbklienten. Därför kommer vi under en övergångsperiod i höst att erbjuda alla våra WinTrade-kunder att prova Infront Web Trader gratis.

Nordnet BETA ute nu

Använder du inte handelsapplikationer utan handlar hellre på hemsidan? Misströsta inte! Testa vår nya BETA-sajt som lanserades tidigare i somras. BETA-sidan är en levande organism som vi bygger tillsammans med er kunder och vi lägger hela tiden till nya funktioner. Under hösten kommer det även fler glädjande nyheter för dig som kund. Resan mot världens bästa användarupplevelse har bara startat.

/Eva Trouin, Sverigechef

Eva Trouin
Eva Trouin
Fd. Sverigechef Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer