Hoppa till huvudinnehållet

Ett spännande börsår går mot sitt slut

Ett nytt händelserikt börsår närmar sig sitt slut. Geopolitisk osäkerhet, skuldkris i Grekland, tillväxtoro i Kina, kraftiga oljeprisfall, fortsatta stimulanser från världens centralbanker och, avslutningsvis, den historiska räntehöjningen från FED är några av de teman som präglat marknaden under året. Vikten av att hålla sig uppdaterad och att ha en god riskspridning i portföljen har återigen gjort sig påmind.

Händelsrikt år även på Nordnet

Hos oss på Nordnet har det också hänt mycket under 2015. Vi har bland annat:

  • Lanserat Knockoutlånet – lånet där du får den ränta du förtjänar.
  • Släppt en ny app som gör att du kan hålla koll på börsen och dina innehav var du än befinner dig.

Andra höjdpunkter 2015

Under 2015 gladdes vi också åt att Nordnets kundservice vann SM i telefoni (avser 2014)  inom bankkategorin (enligt QSURVEY). En annan höjdpunkt är att vårt sociala investeringsnätverk Shareville, som firade ettårsjubileum i slutet av september, snart har 70 000 användare (69 200 nu). Det är också väldigt kul att se att de kunder som utnyttjar tjänsten haft 4,4 procentenheters högre avkastning än våra kunder som ännu inte upptäckt Shareville.

God grund att stå på inför 2016

Med allt detta i bagaget har vi en god grund att bygga vidare på inför 2016. Men vi ska inte luta oss tillbaka och vara nöjda. Vi har fortfarande många saker att förbättra. Framförallt ska vi lägga ytterligare fokus på att bli ännu mer transparanta och fortsätta att utveckla vår tekniska plattform.

Vår uppfattning är, och har alltid varit, att du är den person som har bäst förutsättningar att få dina pengar att växa. Hos oss ska du även fortsättningsvis få de bästa verktygen för att lyckas.

God jul och gott nytt år!

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer