Hoppa till huvudinnehållet

Nordnets indexfonder.

Investera i spännande marknader, till en låg avgift.

Åtta indexfonder med låg avgift - tre av dem helt avgiftsfria.

Vi erbjuder idag åtta egna indexfonder, alla med en mycket låg avgift. Av dessa är tre fonder dessutom helt utan förvaltningsavgift. Ju fler fonder du väljer att spara i, desto mer diversifierat kan ditt sparande bli.

 • Låg eller ingen avgift.
 • Enkelt sätt att komma åt flera länder och branscher.
 • Lägre risk än enskilda aktier.
Index funds sweden

Investera i flera spännande marknader.

Karta över USA

 

 

Nordnet Indexfond Sverige.

Nordnet Indexfond Sverige speglar utvecklingen i de drygt 70 mest handelsomsatta bolagen på Stockholmsbörsen, och följer med i både upp- och nedgång. Och viktigast av allt - den ger allt till dig och inget till oss.

Karta tillväxtmarknader

 

 

Nordnet Indexfond Danmark.

Fonden följer de 20 mest omsatta aktierna på Köpenhamnsbörsen. Nordnet Indexfond Danmark handlas i lokal valuta, DKK, och vi växlar automatiskt åt dig.

Karta över USA

 

 

Nordnet Indexfond Norge.

Fonden följer de 25 mest omsatta aktierna på Oslo-börsen. Nordnet Indexfond Norge handlas i lokal valuta, NOK, och vi växlar automatiskt åt dig.

Karta tillväxtmarknader

 

 

Nordnet Indexfond Finland.

Fonden (Superrahasto Suomi) följer de 25 mest omsatta aktierna på Helsingforsbörsen. Nordnet Indexfond Finland handlas i lokal valuta, Euro, och vi växlar automatiskt åt dig.

Karta över USA

 

 

Nordnet Indexfond USA.

Nordnet Indexfond USA speglar resultatet hos S&P 500, som är ett aktiemarknadsindex som följer 500 stora företag i USA. På det sättet investerar du automatiskt i företag som Apple, Microsoft och Amazon, utan att behöva köpa enskilda aktier.

Global karta

 

 

Nordnet Indexfond Global.

Nordnet Indexfond Global följer ett index med över 1 500 företag i 23 utvecklade länder över hela världen. Större delen återfinns i USA, stora delar av Europa och Asien. Om du inte vill satsa på en specifik marknad är denna fond en representation av flera globala marknader.

Karta Europa

 

 

Nordnet Indexfond Europa.

Nordnet Indexfond Europa följer ett index över stora företag i Europas största ekonomier. De huvudsakliga sektorerna är hälso- och sjukvård, konsumentvaror, finans och industri, med stora namn som Nestle, AstraZeneca och LVMH Moet Hennessy. Fonden är tungt viktad mot Storbritannien, Frankrike, Schweiz och Neder­länderna, men naturligtvis även Sverige, Finland och Danmark.

Karta tillväxtmarknader

 

 

Nordnet Indexfond Tillväxtmarknad.

Nordnet Indexfond Tillväxtmarknad speglar utvecklingen för mer än 1 000 företag i 26 olika utvecklingsländer. Om du tror att det finns tillväxtpotential i utvecklingsländer kan det här vara en fond för dig. Fonden är framförallt viktad mot Kina, men indexet representeras av länder i fem regioner som spänner över hela världen.

Lär dig mer om Fonder.

Att fondsparande är en av de absolut vanligaste sparformerna. Det är inte särskilt konstigt heller då du får ett paket av tillgångar och kan idag...

→ Läs inläggetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Bra att tänka på – SPAC-aktier

  Företagsförvärv och börsintroduktioner är heta trender på börsen just nu och SPAC-fenomenet fångar båda. Enkelt förklarat så börsnoteras en portfölj...

  → Läs inlägget länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
 • Stockholmsbörsen slår omvärlden – här är indexen som gått bäst i år

  Sparare som har satsat på svenskt i år har fått en riktig fullträff. Stockholmsbörsen slår de stora världsindexen stort, vilket beror på rotationen...

  → Läs inlägget länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bra att veta om risker och avkastning.

Tänk på att historisk avkastning inte är en garanti för framtida utveckling. De pengar som du placerar i fonden både kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet på fondens produktsida på nordnet.se.