Hoppa till huvudinnehållet

4 features i appen som kommer hjälpa dig i din handel

Vår nya app har fått ett rejält lyft både utseendemässigt och vad gäller funktioner. Med en uppdaterad design och användarupplevelse finns det mycket som kan kännas nytt. Här får du några tips på hur du kan använda Nordnet-appen för att förenkla din handel.

 • Ladda ner eller uppdatera
  Har du inte skaffat nya appen eller bara glömt att uppdatera från den gamla? Gå direkt till Google Play eller App Store och ladda ner den så kommer resterande tips i denna lista att bli mycket enklare.
 • Sätt på notiser
  Appen uppdateras kontinuerligt och mer notiser kommer att läggas till efterhand. Men i nuläget kan du få notiser när du genomfört en order, mottagit en utdelning eller fört över pengar. Du slår på notiser genom att gå in på din Profil -> Notiser.
 • Skapa bevakningslistor
  Bevakningslistor är ett bra sätt att hålla reda på aktier som du inte har i portföljen. Aktier som du kanske är intresserad av att köpa när rätt tillfälle ges. För att skapa dina egna bevakningslistor klickar du på menyvalet Bevakningar och sedan på plustecknet. Glöm inte att göra dina listor lite extra personliga med hjälp av emojis.
 • Jämför din utveckling mot olika index
  Om du har utländska aktier och fonder i portföljen eller bara är intresserad av övriga börser kan du jämföra din utveckling mot olika index. I din depå klickar du ut fliken till höger, sedan kan du välja olika index att jämföra din utveckling mot.

 • Se din avkastning i procent eller SEK
  En mycket efterfrågad funktion hos våra användare är att kunna välja hur man vill se sin avkastning i en viss aktie eller fond. Traditionellt har det bara gått att se avkastningen i procent, men sen ett tag tillbaka går det att byta mellan procent och SEK. Genom att klicka den här knappen kan du snabbt och enkelt ändra detta:

Har du hunnit använda appen än? Och vad är din favoritfunktion? Finns det någon funktion du skulle vilja se framåt? Kommentera nedan eller lämna feedback i appen genom att klicka på “Profil” -> “Ge feedback”. 

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2020-04-06 06:01

Time-out??

Anonym
Anonym
2019-10-04 09:52

Kursbevakning som plingar till i telefonen skulle vara superbra. Sparbanken har detta och det underlättar väldigt mycket om man inte har tid att sitta och bevaka en aktie hela tiden.

Anonym
Anonym
2018-10-30 08:38

Hej! Bra men: – Cache av depåvärden och dagens slutkurser för fonder är (fortfarande) trasig, och siffrorna pekar åt lite olika håll om man tittar på sammanställning vs går in i depån! Hört någon mumla om valutaändringar etc och så kanske det är men då behöver man jobba att förklara det på något vettigt sätt. – hur redovisar fondernas slutkurser, det går idag inte att veta från vilken dag det kursen härrör!? det går ju inte heller att lista ut via grafen då högermarginalen på grafen svår att nå med pekaren vet i princip inte om man är längst ut… Läs mer »

Anonym
Anonym
2018-10-29 20:47

Skulle vara fint att få sina bevakningslistor synkade från websidan till appen.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm