Hoppa till huvudinnehållet

Fullt fastighetsfokus med Niklas Hultqvist – Sparpodden 362

Vilka fastighetsaktier ska man ha och vilka ska man undvika – det blir ämnet för veckans podd!
Med mig har jag Niklas Hultqvist som förvaltar IKC Fastighetsfond.
Niklas berättar varför det kan vara mer värt att köpa fastighetsaktierna med substanspremie än rabatt! Varför han gillar samhällsfastigheter, bostad och logistik – men håller sig fortsatt försiktig till kommersiella lokaler.
Tankar om ränteläget, belåning bland fastighetsbolagen, kontorsdöden, och Amazons intåg i Sverige – helt enkelt fullt fastighetsfokus!

/Alexander Gustafsson

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer