Hoppa till huvudinnehållet

Frida är Årets Sparprofil 2022

Fondbolaget Lannebo tillsammans med tidningen Affärsvärlden har i år för andra gången arrangerat tävlingen ”Årets Sparprofil”.

Fem finalister tas fram av en namnkunnig jury, med ledstjärnan att de nominerade ska ha gjort viktiga insatser för svenskarnas sparande. Den slutliga vinnaren utses genom omröstning av allmänheten. Vår egen sparekonom Frida Bratt var en av finalisterna, tillsammans med fyra andra mycket kompetenta personer från branschkollegor till Nordnet. Juryns motivering lyder så här:

Frida fortsätter att med stort engagemang bidra till att sprida kunskap om sparande och ekonomi. Hon tar strid för att se till att alla får goda villkor för sitt sparande. Genom att kombinera sitt samhällsengagemang med att pedagogiskt inspirera till bättre privatekonomiska beslut lyckas Frida entusiasmera nya målgrupper och vara spararnas röst i samhällsdebatten.

Igår kväll var det gala och prisutdelning på Rigoletto i Stockholm. Spänningen var stor när juryns ordförande Johan Lannebo annonserade vinnaren. I hård konkurrens hade Frida glädjande nog fått flest röster och tog därmed hem titeln Årets Sparprofil.

Absolut, jag kan vara lite partisk – men Frida är en mycket välförtjänt vinnare av den här utmärkelsen. Med stor kunskap, hög energi, en pedagogisk approach och ett brinnande engagemang tar hon sig an uppgiften att inspirera oss alla till ett sunt sparande. Hon är spararnas röst i den allmänna debatten, och har drivit ett stort antal frågor i konsumentvänlig riktning de senaste åren.

Grattis till Frida, och grattis till oss på Nordnet som har en så kompetent kollega i huset. Och stort tack till alla er som la er röst på Frida!

Johan Tidestad
Kommunikationschef Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm