Sköt dina affärer
i mobilen.

Upp

Handla vad du vill, var du vill.
I appen, som är gratis, kan du köpa eller sälja värdepapper och övervaka dina konton oavsett var du är. Du kan också skapa bevakningslistor, få nyheter som är relaterade till dina innehav och följa världens börser i realtid. Inloggning sker tryggt och säkert via Bank-ID, biometrisk inloggning eller användarnamn och lösenord.

Vi erbjuder alla verktyg, tjänster och produkter du behöver för att följa finansmarknaden och göra kloka investeringar. Ladda ner appen gratis för iPhone eller Android och testa.

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Har du vissa investeringar och instrument som du vill hålla ett extra öga på gör du det enkelt i appen. Skapa dina egna bevakningslistor och få uppdaterad information i realtid kring dina investeringar och få notiser för dina köpordrar och transaktioner.

Bevakningslistan är dessutom synkad med webben. Lägger du till eller tar bort en bevakning i en enhet får du samma överblick i den andra. 

Viktiga funktioner i Nordnetappen:

Logga in med Bank-ID, användarnamn och lösenord, eller biometrisk inloggning (Fingerprint, Touch ID och Face ID)

 

Handla värdepapper och fonder direkt i appen

 

Se status för dina väntande och avslutade köpordrar

 

Följ världens börser, aktiekurser, orderdjup och valutakurser i realtid

 

Följ värdeutvecklingen för din portfölj – utveckling över tid visas i överskådliga grafer

 

Skapa egna bevakningslistor – synkas automatiskt mellan app och webb

 

Få de senaste finansnyheterna om marknaden och dina investeringar

Svar på vanliga frågor:

Vad kostar det att använda appen?

Appen är gratis att ladda ner och använda. Kostnaden för att handla följer Nordnets ordinarie prislistalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Är appen säker?

All inloggad trafik mellan appen och våra system är krypterad. Du kan alltså vara lika trygg med appen som när du använder Nordnet.se. Kom dock ihåg att aldrig lämna telefonen utan att först ha loggat ut. Om du varit inaktiv i 60 minuter loggas du ut automatiskt.

Hur skaffar jag Nordnets nya app?

Om du inte haft en tidigare version av vår app kan du ladda ner den nya för iPhone eller Android. Om du har en tidigare version kommer du få notifikation om uppdatering i din enhet. Äldre data överförs till den uppdaterade appen. Du har även möjlighet att föra över gamla bevakningslistor.


Har du åsikter om appen?

Har du synpunkter eller förbättringsförslag på appen, maila oss gärna på info@nordnet.se. För generella frågor om appen eller support, kontakta vår kundservice på 08-506 33 000.


Ta makten över ditt sparande redan idag. 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.