Kursnyheter.

Information om kursnyheter.

Marknadsinformation i realtid.

När du är inloggad på nordnet.se uppdateras den senaste informationen från de nordiska marknaden varje gång du uppdaterar sidan. För de övriga marknaderna får du snapshots i realtid när du ska handla.

Strömmande kurser.

Du får strömmande realtidskurser helt gratis från börserna i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn i "Mina listor" på nordnet.se samt i våra mobila applikationer.

Priser.

I vår prislista finner du en översikt över alla olika typer av kursinformation du kan beställa och vad det kostar.

Prislista för kursinformation

Beställ kursinformation.

Under Mina avtal och abonnemang under menyfliken Depå kan du beställa kursinformation när du är inloggad.

För dig som alltid vill vara uppdaterad.

  • Stockholmsbörsen i realtid gratis.
  • Filtrerade nyhetsströmmen.
  • Varningar per e-mail och sms.

Kurs- och nyhetslarm.

Kurslarm.

Du kan få kurslarm på aktier du är speciellt intresserad av. Stiger eller faller aktien till en bestämd nivå, kan du få ett sms eller e-post skickat till dig. Du kan också få ett sms med en kursrapport samma tidpunkt varje dag.

Det är också möjligt att beställa larm vid en viss tidpunkt på en aktiekurs, eller vad ett index eller dina aktier slutade på vid dagens slut. Aktivera kurslarm under Mina larm och rapporter.

Nyhetslarm.

​Om du är särskilt intresserad av en aktie kan du prenumerera på nyhetslarm. Det innebär att du får ett sms eller ett e-postmeddelande så snart nyheter om denna aktie offentliggjorts. Aktivera nyhetslarm under Mina larm och rapporter.

Priser.

Kurs- och nyhetslarm per e-post är gratis. Larm per SMS kostar 2 kr per SMS.

Prislista för larm per SMS

Beställ larm och rapporter.

Under Mina larm och rapporter kan du beställa olika larm samt se vilka larm du har aktiva just nu.

Finansnyheter.

Den senaste informationen från världens marknader anpassat efter dina intressen.

Din egen nyhetskanal

Under en vanlig börsdag kan du få upp emot 6000 nyheter från dina nyhetskällor på Nordnet. Därför har vi gjort det enkelt att filtrera nyhetsströmmen så att du kan sålla ut de viktigaste nyheterna som berör dina aktier eller de aktielistor du sätter ihop.

Se nyheter och pressmeddelanden

Ledande nyhetsbyråer

Nyheterna får du från de ledande nyhetsbyråerna i Norden och världen såsom Nyhetsbyrån Direkt och Nasdaq OMX. Du får också pressreleaser från Thomson reuters. Cision, Aktietorget och NG News. Som kund kan du även bevaka index, valutor, räntor och råvaror från hela världen.

Priser

De fleste av våra nyhetstjänster är gratis. I vår prislista finner du en översikt över alla nyhetskällor som vi erbjuder och om de kostar något.

Prislista för nyheter

Beställ nyheter

Under Mina avtal och abonnemang kan du beställa nyhetskällor när du är inloggad på din depå.

.

Bra att veta om risker och avkastning.

Tänk på att historisk avkastning inte är en garanti för framtida utveckling. De pengar som du placerar i fonden både kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet på fondens produktsida på nordnet.se.