Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet One.

Ta ditt sparande till nästa nivå.

Enkelt och komplett sparande.
Till låg avgift.

Nu är det enklare än någonsin att ta ditt sparande till nästa nivå.
Ta genvägen till en heltäckande fondlösning utan höga avgifter.
Allt du behöver göra är att välja den fond som passar dig bäst, sedan är det klart.

Börja spara
Nordnet one i mobilen
220412_Nordnet_TW_4818.jpg

Så fungerar det.

Nordnet One består av tre olika fonder, du väljer själv vilken som passar dig baserat på din sparhorisont och önskad risknivå. Oavsett val så får du en bred exponering mot värdepapper från hela världen. Men också ett sparande som rebalanseras automatiskt med målet att uppnå så hög avkastning som möjligt i relation till din valda fonds risknivå. 

Brett och balanserat.

Beroende på sparhorisont innehåller fonderna aktier eller en mix av räntor och aktier. Kombinationen av en bred exponering och regelbunden justering innebär att ditt sparande inte blir så beroende av upp- eller nedgångar på enskilda marknader. Ett månadssparande i Nordnet One ger dig därför ett komplett sparande i många år framöver.

Eftersom börsen ger och tar så kan förstås resan framöver innebära både upp- och nedgångar. Det finns alltid en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Hur länge vill du spara?

Hur länge du tänker spara är viktigt när det kommer till vilken risk du bör ta. En kortsiktig sparare bör normalt välja lägre risk än den som är långsiktig. I Nordnet One kan du välja mellan kort, medel eller lång sikt.

Nordnet One Försiktig.
Årlig avgift
0,35%
Tillgångsklass
Fördelning
Risk

Med fokus på räntor passar denna fond dig som vill spara längre än två år och föredrar trygghet framför möjlighet till hög avkastning.


Graf som visar Fonden Nordnet One Försiktig's risk.

Aktier: 30%

Räntor: 70%

Allokering forsiktig

Börja spara
Nordnet One Balanserad.
Årlig avgift
0,35%
Tillgångsklass
Fördelning
Risk

Med en blandning av aktier och räntor passar denna fond dig som vill spara längre än tre år och önskar en balans mellan trygghet och möjlighet till avkastning.

Graf över fonden Nordnet One Balanserad's Risk

Aktier: 60%

Räntor: 40%

Nordnet One Balanserad's risk allokering. Aktier: 60%, Räntor: 40%

Börja spara
Nordnet One Offensiv.
Årlig avgift
0,35%
Tillgångsklass
Fördelning
Risk

Med fullt fokus på aktier passar denna fond dig som vill spara längre än fem år och som är beredd att ta högre risk för att få möjlighet till högre avkastning, än vad Försiktig och Balanserad erbjuder.

Graf över fonden Nordnet One Offensiv's Risk

Aktier: 100%

Nordnet One Offensiv's risk allokering. Aktier: 100%

Börja spara


Viktig information.

Vi vill bara påminna om att ditt sparande kan gå upp och ner i värde. Även om sparande i fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Tänk på att Nordnet One inte tillhandahåller personliga investeringsrekommendationer, du väljer själv vilken fond du vill ha utifrån dina förutsättningar. Ha i åtanke att dina behov kan förändras med tiden. Innan du investerar i en fond är det viktigt att du tar del av fondens villkor och egenskaper. Du har tillgång till väsentlig investerarinformation när du väljer en fond och alltid via fondens produktsida. Fonderna är Nordnets egna fonder. Du kan se kostnaderna för fonderna innan du bestämmer dig för vad du vill investera i. Läs mer om kostnader, provisioner och andra avgifter här.

FAQ.