Hoppa till huvudinnehållet

Shareville.

Nordens största sociala nätverk inom sparande och investeringar.


Shareville har flyttat in på nordnet.se

Som vi tidigare berättat har vi under en tid tillbaka arbetat med att integrera Shareville i Nordnets hemsida och app. Den gamla appen stängdes i april, och i takt med att vi nu har flyttat över majoriteten av funktionerna från Shareville till Nordnet så har vi också sagt hej då till den gamla hemsidan.

Vi hoppas att du är med oss när vi nu tar nästa stora steg för Shareville.

Har du feedback kring nya Shareville? Gå gärna med i gruppen SharevilleX.

Kom igång.

 • Öppna konto.
  Det är enkelt, gratis och tar 3 minuter.

 • Skapa din profil.
  Scrolla ner till Shareville under en valfri aktie. Klicka på "Bli en del av Shareville" och välj ett användarnamn och profilbild. Du kan vara anonym.

 • Vill du dela din portfölj?
  Du väljer själv om du vill koppla din portfölj till Shareville. Andra användare kan bara se fördelningen av dina värdepapper, affärer och din utveckling. Endast du kan se det faktiska värdet i pengar som du har investerat.

Nya Shareville.

I samband med att gamla appen och sajten stänger ner har vi gjort en helt ny sida dedikerad åt Shareville. På nordnet.se hittar du den under menyvalet "Börs & marknad", där Shareville nu har fått en egen underflik. I appen hittar du den via Upptäck och går till underfliken Shareville. På den nya sidan kan du hitta aktiva användare och grupper, se vilka aktier som är mest diskuterade, och mycket mer.


Diskutera aktier och fonder direkt på instrumentsidan.

På de nya instrumentsidorna kan du nu:

 • Skriva inlägg

 • Skapa omröstningar

 • Kommentera och gilla inlägg


Shareville översikt

Senast kommenterade

Vanliga frågor och svar.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att ditt sparande kan gå upp och ner. Även om sparande i fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm