Hoppa till huvudinnehållet

The
Re:turn
Initiative.

Sparare som gör skillnad. För framtiden.

The Re:turn Initiative är vårt sätt att bidra till en bättre framtid. Att ge tillbaka genom att stötta organisationer som kämpar för att hitta lösningar på miljö- och klimatmässiga utmaningar. The Re:turn Initiative är ett bevis på att vi alla kan göra något. Att vi kan bidra och göra skillnad.

Röstningen är avslutad.

Nu sammanställer vi alla röster och inväntar siffrorna från det första kvartalet om det totala antalet affärer som gjorts på vår plattform. Vi ser fram emot att meddela resultatet om några veckor. Håll ögonen öppna.

bild_forest.jpeg

Kandidaterna.

HSR-Smaller-770x325.png
Håll Sverige Rent.

Håll Sverige Rent är en ideell organisation som genom en rad olika initiativ arbetar med att få fler människor att inte skräpa ner.

KTH-Smaller-770x325.jpeg
KTH Climate Action Centre.

KTH Climate Action Centre utvecklar vetenskapligt förankrade lösningar för en snabbare omställning mot ett klimatneutralt samhälle.

Ostersjolax-Smaller-770x325.png
Stiftelsen för Östersjölaxen.

Stiftelsen för Östersjölaxens ändamål är att främja en långsiktigt hållbar förvaltning av vilda lax- och öringbestånd i Östersjön och dess vattendrag.

Donationen.

Tillsammans med vår största ägare, Öhmangruppen, donerar vi 0,10 SEK för varje affär som genomförs på vår plattform under 2022. Om samma modell hade använts under 2021, skulle donationen ha uppgått till 7,2 miljoner SEK på nordisk basis. Vi har valt ut tre organisationer i vart och ett av de länder där vi har verksamhet; Sverige, Norge, Danmark och Finland. Den totala donationen delas upp efter antal affärer i varje land, och vi låter våra kunder rösta på vilken organisation som ska få den lokala donationen. Donationerna i respektive land kommer att delas upp efter antal röster.

FAQ.