Customer service

Hur öppnar jag ett investeringssparkonto för minderårig?

Konton för minderåriga öppnas genom att samtliga vårdnadshavare signerar en ansökan med sitt BankID. Ansökan är till för både Aktie- och fonddepå samt investeringssparkonto. För att öppna ett Investeringssparkonto, se till att du kryssar i rutan under meningen "Önskar du att öppna ett investeringssparkonto utöver en aktie- och fonddepå, vänligen markera alternativet nedan."

Ni finner ansökan under "Bli kund" på hemsidan eller här

 

Viktigt att veta:

  • Samtliga vårdnadshavare ska signera avtalet.
  • Fram till den dag depåinnehavaren fyller 18 år är det vårdnadshavarna som förfogar över depån. När den minderårige fyller 18 år övergår depån i hans eller hennes ägo.
  • Om du önskar välja själv när den minderåriga ska förvalta depån är ett alternativ att öppna en kapitalförsäkring i någon av vårdnadshavarnas namn och ange den minderårige som förmånstagare. En kapitalförsäkring går sedan att överlåta till den minderårige vid önskad ålder. Att göra en överlåtelse innebär en avgift, se vår prislista för mer information. 

 

Telefonnummer

Kundservice (Telefonsupport)
010-583 30 00
Toppenlånet (Privatlån)
010-583 35 18
Mäklare (för orderläggning)
010-583 31 00
Ha din identifieringskod tillgänglig för snabbare service.
Läs mer

Öppettider Kundservice

Måndag - Torsdag
8.30 - 20.00
Fredag
8.30 - 18.00

Öppettider Mäklare

Måndag - Fredag
8.30 - 17.45

USA-Handel

Måndag - Fredag
15.30 - 22.00
Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda tjänsterna, accepterar du att vi använder cookies.Läs mer