Hoppa till huvudinnehållet

The Most Important Thing – Sparpodden 337

En bok som har inspirerat och påverkar många av de bästa investerarna – The Most Important Thing av Howard Marks.
Jag gästas av Ludvig Rosenstam Åhman, två boknördar som delar med sig av de viktigaste insikterna från boken. Vi pratar om hur man hanterar risk på rätt sätt. Hur man identifierar värde och varför det är så viktigt för framgångsrika investeringar.
Kort och gott så kommer här de viktigaste medskicken från boken och hur du kan använda detta för att få bättre resultat på börsen. Vi testar detta nya koncept och tar gärna emot feedback och önskemål på fler böcker att analysera.

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2020-06-21 09:31

Väldigt bra avsnitt.
Du gör ett fantastiskt arbete. Jag gillar att du inte är mainstream utan ifrågasätter “sanningar” utfärdade av etablissemanget.